David Cervical Rotation

David Cervical RotationDe David Cervical Rotation is het nieuwste model dat is toegevoegd aan het David Spine concept en wordt ingezet om de cervicale wervelkolom te analyseren. Door dit gedeelte van het lichaam te analyseren kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van de oorzaak van uw pijnklachten in de nek.

Waar komt David Cervical Rotation vandaan?

Het Finse David Medical Equipment Fitness produceert speciale medische apparaten voor functionele revalidatie, training en testen en is met name gericht op de gehele wervelkolom. Naast de specifieke metingen kan de apparatuur ook gebruikt worden voor het trainen van de nekspieren en voor het verbeteren van de mobiliteit (beweeglijkheid). Door middel van een uitgebreide biomechanische functieanalyse van de nek bepaalt een computerprogramma de mate van:

  • Mobiliteit
  • Kracht
  • Krachtuithoudingsvermogen
  • Balans/stabiliteit

De uitslag

Vanuit deze functieanalyse creëert de David Cervical Rotation een individueel trainingsprogramma volgens het David-protocol. Zodoende kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor u opstellen dat volledig afgestemd is op de oorzaak van uw pijnklacht.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een testuitslag:

Testuitslag David F160 Cervical Rotation

Onze kwaliteiten
Nekschouderfysio
Maak gemakkelijk een afspraak Pijnklachten? U bent bij Nek- en Schoudercentrum in de goede handen. Maak hier uw afspraak

Gratis inloopspreekuur!

Loopt u al een tijdje rond met vragen over een pijn of heeft u behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar u wilt niet direct kosten maken of u weet niet zeker of u de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?

Maak een gratis afspraak!