Nek- en Schoudercentrum

Voor nek- en/of schouderfysiotherapie in het Brabantpark bent u bij het Nek- en Schoudercentrum van Doornbos Fysio Groep aan het juiste adres. Ons team van specialisten is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heeft al vele jaren ervaring met het behandelen van nek- en schouderklachten.


Voordelen van gespecialiseerde fysiotherapie

Nek- en schouderklachten behoren tot de meest voorkomende klachten die met fysiotherapie behandeld kunnen worden. Doordat deze lichaamsregio zeer complex is, is het van groot belang dat de behandeling optimaal is afgestemd op uw specifieke klachten. 

Om de oorzaak van de klachten zo goed mogelijk in kaart te brengen, maken wij gebruik van geavanceerde meetapparatuur als de David Cervical Rotation, welke in het geval van nekklachten vaak wordt ingezet. Bij schouderklachten kunnen we onder andere een echografie gebruiken om een beeld te krijgen van de schouderregio.

Met behulp van de gegevens van deze geavanceerde meetapparatuur kan een nauwkeurige diagnose worden gesteld, welke als uitgangspunt dient voor uw behandelplan. Door behandelmethoden en oefeningen te combineren die voor uw klachten het beste zijn, zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk klachtenvrij kunt functioneren.