Over het Nek- en Schoudercentrum

Nieuw in Breda en uniek in de regio: het Nek- en Schoudercentrum. Wij zijn hét centrum in Breda voor de behandeling van al uw nek- en schouderklachten.
Bel voor een afspraak naar 076-5720057 of mail naar info@nekschouderfysio.nl
 
Onderdeel van Doornbos Fysio Groep

Statement Nek- en Schoudercentrum Breda 

Het onderhoud en herstel van het houdings- en bewegingsapparaat wordt door individuen en organisaties steeds meer als een factor ervaren die het welzijn en de welvaart beïnvloedt. 
Het missiestatement van Nek- en Schoudercentrum luidt hierbij als volgt: Nek- en Schoudercentrum heeft als innovatief team tot doel het houdings- en bewegingsapparaat van mensen, nu en in de toekomst, optimaal te laten functioneren. Het Nek- en Schoudercentrum respecteert daarbij de belangen van de cliënt en alle relevante maatschappelijke groeperingen.

Visie Nek- en Schoudercentrum Breda

Op een snelle en adequate manier mensen weer klachtenvrij laten functioneren, gebruikmakend van objectieve meetinstrumenten om de voortgang in de behandeling te kunnen waarborgen.

Onze kwaliteiten
Nekschouderfysio
Maak gemakkelijk een afspraak Pijnklachten? U bent bij Nek- en Schoudercentrum in de goede handen. Maak hier uw afspraak

Gratis inloopspreekuur!

Loopt u al een tijdje rond met vragen over een pijn of heeft u behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar u wilt niet direct kosten maken of u weet niet zeker of u de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?

Maak een gratis afspraak!